sobota, 2. maj 2009

Saturday, the 2nd of May in 2009

Ura je 3.20 zjutri in jez grem pospravlat posodo iz stroja *happy happy happy*.

Torej, ne bom nakladala o tej seriji, k sm jo pogledala v dveh dneh (sicer v 24 urah, kar je tehnično 1 dan, sam umes sm še spala pa jedla pa kuhala ... sam pospravlala ne), AMPAK ... tale special epizoda, k je bla kasnej posneta.

FAAAAAK, KER MODEL JE SHIROTA, OMAJGAAAAAAAD!!! XD XD Aveste, beseda adorable pa dork. Shiroto vsi opisujejo kot adorkable in po tej sceni, k sm ga vidla, kašne frise je delu, ne spomnem se resno nobene druge besede, k bi ga opisala. FAAAAAAK, modelu se sam režiš, k budala, joooooj.

Torej, point tega vpisa: Shirota Yu = adorkable.

Tole serijo morm POD NUJNO dat sošolki za gledat. Da ne bom pozabla v soboto zjutri DVDjev v torbo dat. Dva dni sm se sam režala k utrgana, jao. Ni čudn, d včer nism mogla zaspat. Če bi bla zaspana, bi serija bla dolgočasna. Tko sm se mogla pa najprej umirit, predn sm loh zaspala.

Pa dva modela (od prbližno 115ih) sta toooooooooooooooooooook kjut, da kr res ni. Aaaaaah ja. Rabm še kašno tako jdramo gledat. In pa to bom mogla še enkrat pod nujno gledat, ker morm d znam na pamet vse smešne momente (teh je pa cel kup).

Bom nardila ene par screenshotov v prihajajočih dneh.

Minna dai suki da! =))

0 komentarji: