sobota, 10. januar 2009

Saturday, the 10th of January in 2009

Okej, nikol ne smem it več gledat Gravitation zvečer ob polnoči, ker se ne smem na glas smejat, ker bi mat težila. Ampk če je pa smešn, noXD Pa konc je bil tooooolk sweet and cute and nice and all that stuff=))

Spet sm po mizi v šoli pisala. V učilnci 18 sm zravn "supernatural" napisala sux. Pa je to nekdo prečrtu in jez zravn oh yes, it does suck. Pa je nekdo prečrtu oh yes, sam it does suck je pa še zmer zravn, tko da mi ni treba naprej pisat. Pol v isto učilnco sm napisala manga pa srček zravn. Pol je pa ena svinja drugi a spremenila v o, da je pisal mango *rolleyes* Neizobraženi ljudje. Ne vejo, kaj je manga. Anyway, jz sm tist o pobarvala, nad njim pa napisala a *happy face* Sam to je že staro. V eno učilnco sm na steno napisala VK, okrajšava za Vampire Knight. Sam sm že pozabla, v kero, mislm, da je bla 4. Al je bla pa 17, ka pa vem ... Sam to je že staro, kukr sm rekla. Dans sm pa v učilnci 20 vidla na mizi en citat, sklepam, da je bil iz kakšnga komada. Not je bla beseda goodbye, k me je spomnla na Linkin Park. Pa sm pod tist napisala
Sometimes solutions aren't so simple
Sometimes goodbye's the only way
(Linkin park - Shadow of the day)

Dans bom nardila Zločin in kazen, jutr bom nardila Noro, čez tedn bom upala, da me ne vpraša slovenščine, pol pa GREM! Smučat! V Avstrijo (kok delč)! Well, who cares about that. I can't WAIT! LET'S GO ALREADY! COME ON COME ON, WHAT ARE WE STILL DOING HERE?! Gremo že, no, jz bi šla vn iz te Slovenije. GREMOOOOOO!

Novo idejo mam za fanfiction. Tist Beyblade fanfiction je nastal zato, ker sm razmišlala o tem, kako bi američanom in drugim na fanfiction.net predstavl Slovenijo. Ta je nastal zato, da lahko en character nardim po seb (okej, da sm tisto res jst, samo ime je drug) in lah vsaj nekam napišem ... kaj že ... a je sploh beseda za to ... feelings ni taprava ... sam druge ni. Feelings se ubistvu še najbol približa temu. Torej, da lahko vsaj nekam napišem my feelings for this world and myself. How cute! =)) Sam kdo se bo dejansko to šu spravt pisat, prosm vsXD Sam pol morm naštudirat japanese school system. Razn če se ona (oz. jz) ne preseli na Japonsko oz. tega ne povem. V description pa napišem kej v stilu "i don't know how the japanese school system work so I wrote it the way it's here in Slovenia" XD Pa nbenmu ne bo nč jasn.

Aja. Za na smučanje si morm Garfielda sposodt, da bom brala ... šit, kdaj bom Garfielda brala? V avtu ne, ker bom fotra živcerala, k se bom režala. V šoli tega tut ne smem brat, ker morš pač bit tam tih pa že tko ne zbujam pozornosti med urami, rada bi, da tko tut ostane. Po se bo pa vsak prfoks name spravlu, da ne pišem pa ne sodelujem pa ne vem, kaj. Sej to že zdej ne, sam zdej ne opazjo, ker sm tih, drugi pa niso pa zto njih opazjo, mene pa ne. Na busu se tut ne bom na glas režala, thank you very much. Ostane samo še doma. K sm sama doma. To je pa 2 ure na dan. Od tega gre eno uro pa pol za pripravo kosila, da to kosilo pojem, pa prečekiram komp. Ostane mi pol ure. aja, pa še kuhno pospravt sm pozabla. Okej, ostane mi 10 minut. Come on!

Dan ma 24 ur. To je veliiiiiiiiik premal, če mene vprašaš. Dan bi mogu met najmnj 72 ur. Da maš cajt zadel in zabavo. To bi tlo tolk fajn.

Nakladam, ane. Bom nehala. Poslušam Roswell theme.

1 komentarji:

Darakna pravi ...

Enga Garfielda maš v pol-1h prebran.