torek, 20. januar 2009

Tuesday, the 20th of January in 2009

Kaj je dans za vecerjo? Neki z gegrilltem gemüse (veste, ka je tle kul, ker nimajo sumnikov, ampk majo namest tega tipke za ä, ü, ö. Pol mi ni treba teh pikc iskatXD). Torej, gegrilltem gemüse. Grilled vegetable (to kapirate, ane). Jez pa mat bereva in jz namest grilana zelenjava recem grilana gemuza. *kul* Kaj sm zdej zajebana, ej, ne mors verjet.

Garfield to Jon: "Is it boring in here or is it just you?"

Veste, kaj sm se spomnla. Se en mesc pa ena tretjina, dokler ne dobim mojih mang. Pocas bomo do tja prsli. Pocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas.

Scale to Garfield: You know, there´s "fat" and there´s "fat-fat."
Garfield to scale: So what am I?
Scale to Garfield: Fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat-fat.

Garfield: Nobody´s home. I hate getting on my own nerves.

Garfield to a dog: You´re ugly.
Dog: Bark bark bark bark bark bark bark (he just goes nuts, that´s the point)
Garfield: As if it´s my fault.

Dans cel dan poslusam Kazuki Kato - Vampire. Vcer sm ga sam zvecer poslusala. Okej, dans pa samo zjutri, ker smo pol sli v Sölden pa Vent. Prevec sneguje za smucavanje.

Veste, kolk je ura na temle kompu? 00.46. V resnic je ura 15.34. *kuuuulj*

Ne vem, kaj nej napisem, pol pa kr neki nakladam pa pisem same random stvari. Vazn, da sm dobila katalog od Tokyopopa, kjer mas notr cel kup mang in bom mogoce celo kej najdla po mojem okusu. Kaksen Fruits basket. Pa Lovely complex. Sej Lovely complex mam mango naroceno, Fruits basket bom pa anime pogledala. Zej gledam Ouran High School Host Club. En model me tolk na Inuija iz Prince of Tennis spominja.

Kolk dnarja bom jez zapravla za tele mange.

Jz dam tisto narocilo izpolnjeno prodajalki: To je drugac manga. (ker naslov je Gravitation).
Prodajalka: Ja sej, ce si ti to narocila pol druzga ne more bit.
Jz: Sam morm useen povedat, da ne bojo pol kasne...
Prodajalka: ...knjige o fizki poslal.
(jez SOVRAZM fizko)

Veste, kolk je tuki lepo vse zasnezen in belo in sploh lepo lepo. Sm lih studirala prej, da bi blo bols, ce bi sneg bil namet trave, trava pa namest snega. Ker k je sneg, je pokrajina velik lepsa kot takrt, kadr je trava. Ker trava je take grde zelene barve, sneg je pa blescece bele barve. In zdej se jez spomnem na Taylorja Lautnerja, k v Twilightu igra Jacoba Blacka in model ma blescece bele zobe. Pa ciz hude misice.

Blah blah blah, yadda yadda yadda, dost. Morm se twilightslo pogledat pa napisat kasno besedo ali dve o prevodu New moona.

0 komentarji: