torek, 6. januar 2009

Tuesday, the 6th of January in 2009

Oh ja, mal mi dogaja dans, ljudje. Oz. ne dans, samo trenutno.

Torej, let's get to the point. (Before that, I know I'm totally lame with anime stuff, so if u don't wanna read this, skip it, cuz below that isn't about anime stuff at all. AND it's funny. I think.)

Veste, animeji, ane. Ja, sej vem, da veste (uau, same vejce pa ena mini mini pika). Če smo natančni, Prince of Tennis. En tip ma za moje pojme totalno hudo personality. Too bad people like him don't exist in this world (i'm having a deja vu right now). Moving on. Torej, Fuji (tip s totalno hudo personality), Momoshiro (drug tip, k bo v dialogu) in Inui (nekdo, k bo omenjen v dialogu. Zakaj on? Torej, on je za regulars napravu special training menu za turnir. In so laufal. In laufal. In laufal. In laufal. Kdor je bil zadnji v krogu in kdor ni kroga preteku v mnj kot eni minuti, je mogu spit en kozarc njegovega special juica. Trenutni se imenuje Penal Tea. Sam fora je, da je to TAKO zanč. Inui namreč v to ne daje samo zelenjave, ampk tut nekej zemlje pa kemijski dodatki pa deli žužkov. Seveda tisti, k to pijejo, ne vejo, kaj vse je notr. Bolš za njih, če mene vprašaš. So pa ponavad zlo čudne barve ti sokovi, vijolčne, rdeče-zelene, turkizno modre ... u get the point) So, the dialogue. V tem dialogu se mi je Fuji z eno izjavo tko zlo priljubu, da to ni res.
Momoshiro: Fuji-senpai?
Fuji: What?
Momoshiro: I thought you liked that drink.
Fuji: Oh, Inui's Penal Tea? I liked it. It's really good.
Momoshiro: Then why're you trying so hard?
Fuji: I like to see people suffer even more. (He says that with a SMILE on his face)
Momoshiro (thinks to himself): Make sure NEVER to cross him.
I wish he was real. That's the best line. (I know, u're thinking I'm crazy. What else is new?)
Torej, če bom jez kdaj reees napisala fanfiction, bo zihr v stilu "men najbolši character se nenadoma zruš in so vsi worried". I'm a total sucker for that. Včeri sm potem razmišlala, kaj bi se lahko zgodil Fujiju hudga, da bi se recimo zrušu sred treninga. Svoje ideje sm debaterala z Barbaro. Aka Darakna na temle blogu, čeprov zdej že kr neki časa ni nč komenterala ... :P Mislm laži je njo vprašat za kšno bolezen kt pa da po netu iščemXD Smo mel potem take ideje, da bi nekdo, k bi slučajno zašel na najin pogovor, mislu, da načrtujeva koga v grob spravt. Seveda sm jz bla v stilu "hujša je bolezen, bolš je". Sm študerala, če bi ga kr ubila, ker drgač ne gre, preveč je kul za kej manjšga. In ona zabije He's way too cool to stay alive. Let's kill him.
Am I crazy? YES! And I'm PROUD OF IT! Murder me. :P
:P
:P
:P

Zdej pa the non-anime stuff. Reeeeaaaad.

Dva izraza mamo za juho. Lah rečemo juha, lah pa rečemo tut župa. Posoda, v kateri serviramo juho, se imenuje jušnik. Posoda, v kateri serviramo župo pa se imenuje župnik. Makes sense, right?

Onto the next.

Fruc dela firma Fructal, ane. Sam a ste opazl, fruc se izgovori fruc, fructal se izgovori pa fruktal. Tle ni nobene povezave. Iz tega sledi: če je Fruc po Fructalu in ne Fructal po Frucu, pol bi se Fruc mogu izgovorit Fruk, tko k prvi zlog v "fructal". In potem Fruk izgovoriš normalno hitr, da se r bol težko sliši, al pa če Fruk izgovori kdo z govorno napako, pol iz Fruka nastane Fuk. This one makes sense too, right?

Neeeeext!

No, da mal še o tipih predebatiramo. Tipu včasih nekateri rečejo tut model. "Ej, ta model k pa tega pa tega igra v tem pa tem filmu je pa ful hud model." Sam aveste, model se tko debilno sliš. Zato na konc dodamo še besedo ar. In dobimo tak fajn izraz za tipa: modelar! Kako pa naglasite, je pa vaša stvar. Men osebno je najljubši naglas na e=)) Lahko je pa seveda naglas tut na a, as you wish.

Next! Well, not entirely.

Not entirely zato, ker je tale tut o tipih. Sam ta je pa o mlajših tipih. Tipčkih. Tko k sm prej rekla, tipu včasih rečemo model. Sam če je model mlajši od tebe, pol ne more bit model. More bit modelček. Pomanjševalnice, sej veste. Okej, zdej smo pr modelčku. Modelčke se največkrat uporabla za piškote. Modelčki za piškote. Sam to je predolgo, zakaj ne bi tipu pol rekl kr piškot? Sam če je piškot mlajši, ne more bit piškot. Lah pa je piškotek! Logika na višku!

Nasleeeeeedna.

No no no, wait wait. Maš modelčke za piškote. Modele za piškote. Modelčke za piškote. Modelčke za piškotke. Da obrazložimo: Modelčki za piškote: modelčki so mlajši tipi, piškoti so starejše punce. Modeli za piškotke: modeli so starejši tipi, piškotki so mlajše punce. Modelčke za piškotke: modelčki kot tipi in piškotki kot punce so iste starosti, spadajo v kategorijo "mlajši pari". Modele za piškote: modeli kot tipi in piškoti kot punce so iste starosti, spadajo v kategorijo "starejši pari". Fair enough?

Neeeext.

Kaj je še blo ... aja, način hoje pa ladja. Aveste, nekateri ljudje hodjo s stopali, obrnjenimi navznoter. To je ubistvu čist logično. Ladja ma obliko /\, je totalno aerodinamična s tako obliko in tko lepo reže morje. Če se temu tko reče. Ledolomilec reže led! HA! Se pravi, če hodš s stopali navznoter, maš lih tko /\ obliko in si sploh cel aerodinamičen, k tko režeš skozi zrak.

A je blo še kej? Zihr je blo še kej, no. Bemu.

Okej, da se boste še mal smejal, ja?
Eni mini mini stripi.

1 komentarji:

Darakna pravi ...

You're also way too cool to stay alive!

Muahahaha