ponedeljek, 20. april 2009

Monday, the 20th of April in 2009

Ma tale film Heat island mi tak dobr deluje, sam k fanking NČ ne razumem. In ja no, sej je Shirota tut kr kjut. Hah, Shirota fighting, that's pretty cute. Sam still, ni drop dead gorgeous tko k Kazuki, that's for sure.

Sam res nč ne razumem, dammit. Ker začetk. Eni se fajtajo tam za dnar, drugi so v igralnci, eni spustijo nek plin tam v tisto igralnco, vsi zaspijo, eno pokradejo dnar, uni tam se še zmer fajtajo za dnar, Shirota oz. Aki (tak mu je ime v filmu) pa fajt sam od strani gleda, uni oropajo igralnco in so vsi srečni, k jim uspe, frend od akija get's beat up by someone he doesn't know, nasledn dan on pretepe njega in gre un v bolnco in jez pojma nimam, kaj se dogaja XD Rabm podnapise. Pa jih ni.

Razumela sm, k je en model prašu Akija, če je uredu. Kaj je pol Aki odgovoru nazaj, I have no idea.

Okej, pršla sm do zaključka. Ruito Aoyagi is an incredible dancer.

Zajebavata me Shift in Č. Kuuuulj.

*10 minutes later*

Ahaha, kaj sm pa jez zdele najdla. Let me tell you just one thing.
It's download time! Dobr, d mam na kompu 21 giga placa hahaXD Uh kriza, to bo loadanja zdele še pa še. Idol DVDs, D-Boys stage performances, Imperial presence hyotei matches (in to TOKYO VERZIJA! Meaning s KAZUKIJEM! In SAITOM! YES! HA!), potem mamo Tenimyu supporters DVD (to je 8 DVDjev, vsak DVD ma ene 4 download linke ... aaaaaa. Heaven, I'm in heaven!XD), potem je tuki nek Air Gear musical (it has KENN in it ... KENN is cool), pa neki happy Boys (sami lepi tipi, Seto Koji, KenKen, Shindo Gaku, Kato Keisuke) in Beauty boys celebrity (Masaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3) in napisala sm še ne vem kaj vse in mi komp faking zbriše. A loh znorim?!

Fak, sej je Japonska, ampk nkol neb mogla v takem živet, da se mi sfuka XD


Kere slikce mam še kej na kompu. To so vse screenshoti iz filmov in jdram in mjuziklov in ne vem, česa še.



Ajaa, morm pogledat, kaj je za en film Aquarian age. Tak hud naslov ma.

In spet bom šla ob dveh spat. Kuuuuuuulj.

Aaaaha, Najdla sm guide, kako si nardiš account na uni strani, s kjer se loada une linke, k sm jih prej najdla in pol, kako se loada s te strani. Aaaampak, si bom jutr vzela cajt. Čeprov ga nimam, ampk uredu.

Omajgad, če pa moj komp ni DEFEKTN! To prov ne MORŠ VERJET! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!




Shirota working out. Sej je lep, no. Sam on ne šteje, k je 50:50. Mat je iz Španije, fotr pa z Japonske. Oh ja.

0 komentarji: