torek, 28. april 2009

Tuesday, the 28th of April in 2009

Aveste, kaj znam. Jz znam pa napisat ljubiti pa sovražiti pa cifre od 1 do 10 v kanjiju =)) Se pravi z japonskimi znaki, hihi.






Gledam Naruta od začetka v japonščini. Smešn je, sploh prvi deli haha. AMPAK... god, everybody praise Sasuke, Sasuke is the talented rookie, he's perfect ... no one gives a damn about Naruto. Zto mi je ful všeč na začetku, k stojijo sensei tam nekpa gledajo rookieje v učilnci pa nekdo reče "So that's the one? Rookie that scored 100%. Uchiha Sasuke." in VSI gledajo Sasukeja, Kakashi pa tist gleda Sasukeja dve sekundi (scena: Sasuke sedi v klopi, vse punce ga gledajo in so sploh zaljubljene, Naruto se je pa lih zvrnu in tam na tleh leži in sovražno gleda Sasukeja), torej Kakashi gleda Sasukeja dve sekundi pa si nč ne misli, pol pa pogleda Naruta (VSI OSTALI gledajo Sasukeja, kao woooow, he's so good) pa si misli "Uzumaki Naruto, huh ...". That's why I love Kakashi and Iruka ... the first two who cared about Naruto. In pol so vsi pričakoval neke velke stvari od Sasukeja in so bli vsi "jaja, ta je itak dober, sej bo zmagu", Naruto se je mogu pa prov dokazat. Talk about unfair. K so chunin exami (zmer sm pisala chuunin, zej pa ne več, ker vem, kaj to pomen in kako se napiše, ha!) pa se Naruto pa Kiba fajtata, je Kiba Naruta podcenjeval ... and he paid for that dearly.

Vglavnem, Sasuke in Sakura mi na začetku požirata živce. Oz. Sakura pa ves ta shit, kok je Sasuke dober (pol, k je ljubosumen na Naruta, je itak cel zajeban, ha ... režim se mu u glavo takrt xD) Pa seveda to, da se more Naruto dokazat, Sasuke ma pavse na pladnu.

0 komentarji: