sobota, 25. april 2009

Saturday, the 25th of April in 2009

Če bi pisala naslove zapisov, bi zdej napisala

3rd ending

Sm filozofske volje.
To the point.
Plot filma: En model (recimo mu Miha (dost pogosto ime pa te fore)) je sirota, živi s stricem, teto, bratrancem tretga kolena, neki od tega. Sprašuje se, zakaj nima več staršev, kako so umrl, v primeru, da so ga zapustl, se sprašuje, zakaj so ga zapustil. Naenkrat v njegov lajf stopi ena x oseba (lahko je ta oseba tut stric, teta, bratranc tretjega kolena), k mu pove, da je njegove starše umoril en super evil guy za svoje plane. Miha je ful jezn in se odloči, da bo maščeval smrt svojih staršev, pri tem ga spremlja x oseba in mu pove, kako lahko Miha ubije badguya. Poišče unga evil badguya, se badguy pa Miha sfajtata na kakšni pečini, Miha je na robu, badguy se vrže vanjga, Miha se umakne, badguy zgrmi dol. Oseba x ta fajt spremla. Zej od tuki dalje sta pa dva endinga.

1. ending: Miha ves prestrašen pogleda čez rob in vidi tam badguya, k se drži za skalo in ga prosi, nej ga potegne gor, pri tem pa nalaga, da mu je žal, da je evil, blaablaablaa. Miha se uleže, prime njegovo roko, oseba X mu pomaga. Skor ga že potegneta gor, k se Miha pa badguy spustita (slippery hands & stuff) in badguy zgrmi v prepad. Miha je depresivn, ker ga ni mogu rešt, oseba X mu reče, da je uredu, "you did the right thing."

2. ending: Miha odkoraka stran, badguy se začne dret, nej ga reši. Miha stoji in ga gleda zviška in ne ve, kaj nej nardi. Pride X oseba in reče "if you leave him, you'll be just like him." Miha ga gleda. Razmišla. In se uleže in reši badguya. Everybody lives happily ever after.

Lahko se tut zgodi, da se prvi pa drugi ending združta. Meaning Miha ne ve, kaj nej nardi, oseba X "if you leave him, you'll be just like him", Miha se odloči, da ga bo rešu, med reševanjem badguy zdrsne v prepad (slippery hands & stuff).

Ampak obstaja še en ending, tretji ending. Še v nobenem filmu ga nism vidla, resno nobenem.

3.
X: You have to save him.
Miha: What for?! He murdered my parents! He's nothing but a murderer! He deserves to die!
X: If you do this, if you leave him fall, you'll be just like him.
Miha: I don't care, don't you understand that?!
X: Do you want to be a murderer?
Miha: Leaving him here won't make me a murderer. It will make me a person who saved this world by getting rid of the source of evil!
X: You kill by your own free will, you're a murderer.
Miha: Fine then! I'm a murderer! What're you gonna do? I'll tell you what. Nothing! Like you kept him grow and then spread his evil causing my parents to die, you'll do the same when it comes to me. You'll do NOTHING! *drops the badguy to fall and die and walks away*

Thank you for reading.

0 komentarji: