sobota, 7. marec 2009

Saturday, the 7th of March in 2009

Ne morm verjet, da sm na youtubu dejansko NuwenZhou XD K sm si nardila ta account, sm lih najdla eno stran, k je tvoj ime dal v kitajščino. Moj ime pa priimk je v kitajščini kao Nuwen Zhou. Sej vem, debilno se sliši. Pol pa tko eni na blog napišem Nuwenzhou from youtube hereXD God, someone please murder me.

Ena s šole: Kko maš pa naslov?
Jst: Ja zdej je Evil by nature (govora je o mojem blogu, če kdo ni zakapiru), sam pr S*** pa pr T*** je še zmer A girl in search of herself.
Ena s šole: A ti si to? Jez sm pa mislla, ker emo more to bit.
XD

Yeeeaaah, nova Prince of tennis manga je zuni. Nekdo jo je že trenslejtu v angleščino. Sam še najdt jo morm XD Ful je škoda, ker jo izdaja druga revija zdej in izhaja mesečno namest tedensko, tko k Shonen Jump. Bomo prežvel. Pa Vampire Knight še zmer nism prebrala, čeprov je že 2 tedna zuni, jao jez.

A joj, sm pa mislla v četrtek, da bomo na treningu spet prevale delal. Sej mi ne grejo, avesteXD (glej mini pogovor med mano in trenerjem).

Včeri sm eni poslala tok SMSov, da me bo mat resno ubila, k vidi račun za telefon. Bla sm na internetu, poslala ene tri slike pa dvestopetdeset SMSov, jao jao. Sm pa pogruntala, kko si slike z neta shranm na telefon. Se pravi, če sm na telefonu na internetu. Sm si shranla tri slike enga japanese tipa iz Tenimyuja. Ne bom nakladala, kdo je najbolši v kermu Dream Livu. Sam povem, da Dream Live 5th še nism pogledala celga, ker vse Seigaku scene vedno preskočm XD
Ena izmed treh slik:



In spet sm 3/4 nakladala o nečem japonskem XD

Boo!

2 komentarji:

Tina pravi ...

japonska je kul... :) ti kr nakladi, men je všeč...
jst pa nism smsa dobla :(

Kia pravi ...

Sm se pogovarjala z eno, k nama je blo obema dougcajt, men u šol, njej pa na faksuXD

Drugič dobiš ti.