torek, 24. marec 2009

Tuesday, the 24th of March in 2009

Moja mt: Kaj je blo v šol?
Jez: Nč.
Moja mt: Nč. Kakšna šola pa je to?

Real odgovor: Prvo uro me je vprašala dojčo, totalno nepričakovano, dobila sm šut, tolk me je iz tira vrgl, da sm tretjo uro šla zalivat, ker niti slučajno nism bla pr voli za še en tuj jezik, iz katerga mamo jutr test in kdo bo poslušu sošolko, k zna vse, ker je pametna pa sošolca, k zna vse, ker pač zna. Sm mela "frej" uro pa 15 min (šolska ura + odmor), sam klinc, jez sm hotla še kr sedet v Semaforju (kafič) pa tm pisat svoje čečkarije v zvezk.

V eni reviji je bil Kiriyama Renn notr. Mislm opisan je blo, kko zgleda njegov average day. Ful mi je smešna slika, k so ga pač slikal, k kao spi. Pa ma tam en super velik okn, pod njim pa postlo, k je dost velka. Model ma celo postlo zase, on pa leži čist pr steni ... ubistvu je ful kjut slikca. Čeprov je men kjut vsaka slikca, kjer kdo spi. Recimo TakuyaXKazuki na poti v en park, k je Takuya spal naslonjen na Kazukijevo ramo. Pol Nakagauchi Masataka pa Toru Baba na letalu. Ugotovila sm, kaj je pr imenu prvega ime pa kaj priimk. Nakagauchi je priimk, Masataka je pa ime. Pol ma pa nickname Nakamasa. Al pa sam Masa.

Pr men očitno ne gre brez Tenimyu actorjev.

Zej grem pa na lov za to slikco od Kiriyame.


*10 min kasnej*

Kaaaaaj mi je všeč tale fotka

Dammit, morm najdt kašn clip iz koncerta teh modelov.

Ma kako mislm jez najdt to slikco, če ne kliknem na ime Kiriyama Renn ampk grem sam po vrsti po entryjih. Če se tega lotm tko, bom lih okol polnoči pršla do te slikce, ker morm umes še vse druge pogledat. Recimo zdej sm najdla en čiz noro ful dobr hud Photobook od Aibe. To morm valda vsako sliko pogledat. 10 sekund v eno gledat. In končno sm zvedla, kdo the hell je Kato Keisuke.

God, the guy is so incredibly cute and adorable it's unbelieveable.


Ajaaaaa, šit. Totalno sm pozabla na Watanabeja Daisukeja. And his laugh. Folk se mu reži zard njegovga smeha. Men je pa čiz všeč ^^

Zej me je mat pršla poklicat, d gremo jest. Sej sm lačna, sam klinc, jz nočm nehat gledat slikc XD

*15 min kasnej*

Vi, k to berete, si zdej predstavlate, da ste ena oseba, s katero se jez pogovarjamo tem in ji kažem slikce. K so čiz hude btw. In nove Takumi-kun sereis so! Morm vidt. Watanabe igra pa še en hud model.

Yaaay, pršla sm do Kiriyame Renna. Sam niso taprave slikce. Taprave slikce so daaaaauč daaaauč uzadi. Sam na teh slikcah pa model zgleda tko ful short. Kok je sploh visok? *gre gledat na d-addicts* 175 cm? Okej, FUL ne zgleda. Or is it just my eyesight?

Omajgaaad, the cute Genki and so many kittens around him!! *fan squeal*


Okej, ne vidm na entryjih nobenga men znanga človeka več. ZDEJ grem na lov za sliko Kiriyame.

Ubistvu so mi ful všeč te male slikce.

Yagami Ren je pa totalno hud, k se nasmehne. Waaaa!!! In in in najdla sm ene slikce Kiriyame, k jih prej še nikol nism vidla. CCC, kakšna fanica pa sm.

Ma fak. Ne najdem pa ne najdem. Pa prov vem, kaj je ta modelka napisala na blog, se pravi livejournal. Something like We get to stalk Kiriyama Renn for a day! Jez tega ne najdem! Dammit!

Omajgaad, še nikol nism vidla Masata Wade na tehle scanih! That's a first. Gremo gledat. Sam ubistvu je Wada že 30 str, hah. Men sploh ne zgleda.

A mislte, da če bi šla jz na Japonsk pa koga vidla na cest (like that's gonna happen ... but I can dream, right?) pa mu rekla za avtogram ... bi dal?

Yagami Ren ... the guy on the left ... HOT HOT HOT


Sam za tegale ... pojma nimam, kdo je, sam je prov zlo kjut in all the little kittens around him!!! In to ni edina slikca, še 3 al 4 so. Na vseh je on s kittens! Wiuuuuuu, cuteness na kvadrat. Ha! And moi loves his hair!

*klikne na en random link* OMAJGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD, KATO HAS SO MANY PRETTY, HOT, BEAUTIFUL, ALL-THAT PICTURES IN THIS MAGAZINE! MURDER ME!
Okay, calm down.
But, I mean ......... aaaaaaargh!
Look at this!
And look at this!!
And look at frickin THIS!
And this is ... un-frickin-believable!
And here are the little pretty pictures ... =))

Profile
Name: Farylia
Status: Dead
Cause: Heart attack caused by gorgeousness of Kazuki Kato

Look! Look! The cute Genki! =))

AAAAAnd! Some of Wada Masato pictures. (does he look 30 to you?)

YES! FOUND IT! FIIIIINALLLLYYYYYYY!!!
Ma pomoje se vi bolj režite tuki mojim izpadom, ane. Slikce vm nč ne pomenjo, ane. Ampak. Men so pa všeč =))
Modelka je napisala tole:
his photoshoot is so cute.
We're stalking Renn for a whole day!


In ubistvu mi je tole čist totalno kjut! Waaaaaa! =))
Tale recimo ... sej Renn desno zgoraj ne spi for real, ampk god, he's so totally unbelievably cute. When he's sleeping of course. And and and prej sm govorila o tem, da je ena slikca, kjer ma celo postlo zase, on je pa tam čiz pr steni oz. so omare tle, sm se narobe izrazla. Glej levo zgoraj. Potem desno spodaj je čist kjut slikca, ker model tko sleepy zgleda. K d se je res lihkar zbudu. Levo spodaj se pa preteguje, to loh sami vidteXD

Pa tale mi je tut tok lušna, k si zobe umiva. Kao, aneXD Tak set je bil pač.


Pa še pa še pa še tale. Mislm ta stran v reviji. Vidte zgoraj levo. Tooooooooook kjut, ker again zgleda tak sleepy =)) Pol zgoraj desno maš dve slikci, zgorna pa spodna. Zgorna je tut kjut, k tak lepo gleda v TV. Spodna je pa itak paradise, ker spet spiii =)) Let's watch him sleep. Awww, why can't I do that? =(( Spodna slikca je pa spet cuteness na kvadrat. All sleepy and cute and hot and everything. Well, you get the point.

Če je ker vse slikce pogledu in vse prebral, RADA TE MAM

Aja, pozabla. The credits for beautiful pretty pictures go to http://pali-mari.livejournal.com/

0 komentarji: